nie ma, dzieki za info![]()
Jezeli dobrze sie zorientowalem to brakuje jak dla mnie istotnej funkcji jak automatyczne wyszukiwanie hashu w schowku... pomcna funkcja lecz jej brak. Jezeli sie mysle to prosze o napisanie gdzie taka funkcje moge wlaczyc?pozdrawiam
nie ma, dzieki za info![]()
w wersji1.0.4 ta funkcja sie znajduje ale nie do konca o to mi chodzilo... Hashcode dopiero MS wkleja do okienka pobierania gdy sie je otworzy (tzn okienko od nowego pobierania) a mialem na mysli aby po skopiowaniu HC odrazu wyskakiwalo te okno od pobierania.. Mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi... To jest tylko moja sugestia ale moim zdaniem calkiem pomocna funkcja i jezeli bedzie chwila czau to prosil bym o poprawienie tej funkcji)
popieram, funkcja była bardzo wygodna, zwłaszcza przy pobieraniu pliku podzielonego na wiele partów.
moim zdaniem bezsensowna - np. gdy będę robił opis do up`a i kopiował hash to mi wywali dodatkowe okno które będę musiał zamknąć. Jak będę chciał sprawdzić hash to tak samo mi wyskoczy. Moze wam to sie wydaje pomocne jak tylko ściągacie pliki, ale trzeba tez wziąć pod uwage tych którzy wam udostępniają te pliki![]()
ekhem
nikt nie będzie Ci kazał włączać tej opcji, co nie?![]()
no jedynie ze będzie możliwość jej wyłączenia![]()