Witampo niedługim użytkowaniu natknąłem sie na kilka dość uciążliwych błędów
1. przy pobieraniu i wysyłaniu plików na raz obie prędkości strasznie się skaczą, może prędkość uploadu nie tak bardzo ale downloadu od minimum do maximum
2. przy wysyłaniu segmentu przez pierwszą sekundę prędkość skacze do kosmicznych wartości co powoduje pokazywanie 100% wysyłania segmentu mały błąd aczkolwiek uciążliwy (w rzeczywistości segment sie wysyła i przeskakuje po wysłaniu na następny i wtedy taka sama sytuacja)
3. po wyjściu z programu owszem zadanie uploadu się nie kasuje jak to wcześniej bywało ale wysyła tylko jeden kolejny segment i pokazuje 100% wysłania pliku trzeba dosyłać segmenty
Nie wiedziałem za bardzo gdzie to dać do problemów czy błędów, bo zrobiłem tak jak często doradzacie (odinstalowałem program, wyczyściłem folder, rejestr) ale po ponownej instalacji nic się nie zmienia. I tu mam pytanie czy jestem odosobnionym przypadkiem i czy to sie da naprawić czy jest to problem masowy ???
problem 2 da się ominąć na win 7 tam predkosci pokazuje prawidlowo
A się podpisze pod pkt.3mam to samo, czasami trzeba reset zrobić, czy nawet braknie prądu i potem się trzeba bawić w dosyłanie segmentów.
Bardzo proszę panie programisto o poprawę![]()
reasumując trzeba poprawić
3. po wyjściu z programu owszem zadanie uploadu się nie kasuje jak to wcześniej bywało ale wysyła tylko jeden kolejny segment i pokazuje 100% wysłania pliku trzeba dosyłać segmenty
za punkt 2 był odpowiedzialny kaspersky to przez niego źle pokazywało prędkości, (trzeba dodać do wyjątków)
dzięki, miałem to samo, dodanie do wyjątków pomogłoza punkt 2 był odpowiedzialny kaspersky to przez niego źle pokazywało prędkości, (trzeba dodać do wyjątków)![]()
Co do pkt. 2. Mam podobny problem i nie posiadam Kasperskiego. Mam Mailshare dodany do wyjątków zapory windows ale nadal jest problem z wysyłaniem, a w zasadzie niewysyłaniem...