+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Kilka problemów

Admin qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute
    qujot jest offline

Unhappy Kilka problemów

Witam po niedługim użytkowaniu natknąłem sie na kilka dość uciążliwych błędów
    1. przy pobieraniu i wysyłaniu plików na raz obie prędkości strasznie się skaczą, może prędkość uploadu nie tak bardzo ale downloadu od minimum do maximum
    2. przy wysyłaniu segmentu przez pierwszą sekundę prędkość skacze do kosmicznych wartości co powoduje pokazywanie 100% wysyłania segmentu mały błąd aczkolwiek uciążliwy (w rzeczywistości segment sie wysyła i przeskakuje po wysłaniu na następny i wtedy taka sama sytuacja)
    3. po wyjściu z programu owszem zadanie uploadu się nie kasuje jak to wcześniej bywało ale wysyła tylko jeden kolejny segment i pokazuje 100% wysłania pliku trzeba dosyłać segmenty

Nie wiedziałem za bardzo gdzie to dać do problemów czy błędów, bo zrobiłem tak jak często doradzacie (odinstalowałem program, wyczyściłem folder, rejestr) ale po ponownej instalacji nic się nie zmienia. I tu mam pytanie czy jestem odosobnionym przypadkiem i czy to sie da naprawić czy jest to problem masowy ???

13
    Master 13 has a spectacular aura about 13 has a spectacular aura about
    13 jest offline

Domyślnie

Cytat Napisał qujot Zobacz post
    Witam po niedługim użytkowaniu natknąłem sie na kilka dość uciążliwych błędów
    1. przy pobieraniu i wysyłaniu plików na raz obie prędkości strasznie się skaczą, może prędkość uploadu nie tak bardzo ale downloadu od minimum do maximum
    2. przy wysyłaniu segmentu przez pierwszą sekundę prędkość skacze do kosmicznych wartości co powoduje pokazywanie 100% wysyłania segmentu mały błąd aczkolwiek uciążliwy (w rzeczywistości segment sie wysyła i przeskakuje po wysłaniu na następny i wtedy taka sama sytuacja)
    3. po wyjściu z programu owszem zadanie uploadu się nie kasuje jak to wcześniej bywało ale wysyła tylko jeden kolejny segment i pokazuje 100% wysłania pliku trzeba dosyłać segmenty

Nie wiedziałem za bardzo gdzie to dać do problemów czy błędów, bo zrobiłem tak jak często doradzacie (odinstalowałem program, wyczyściłem folder, rejestr) ale po ponownej instalacji nic się nie zmienia. I tu mam pytanie czy jestem odosobnionym przypadkiem i czy to sie da naprawić czy jest to problem masowy ???
    Co do pkt. 3 to nie jesteś sam Bardzo uciażliwe to jest...

Admin qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute
    qujot jest offline

Domyślnie

problem 2 da się ominąć na win 7 tam predkosci pokazuje prawidlowo

VIP Odi86 is a glorious beacon of light Odi86 is a glorious beacon of light Odi86 is a glorious beacon of light Odi86 is a glorious beacon of light Odi86 is a glorious beacon of light
    Odi86 jest offline

Domyślnie

A się podpisze pod pkt.3 mam to samo, czasami trzeba reset zrobić, czy nawet braknie prądu i potem się trzeba bawić w dosyłanie segmentów.
    Bardzo proszę panie programisto o poprawę

qujot jest offline

Domyślnie

reasumując trzeba poprawić

za punkt 2 był odpowiedzialny kaspersky to przez niego źle pokazywało prędkości, (trzeba dodać do wyjątków)

VIP szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute szakus has a reputation beyond repute
    szakus jest offline

Domyślnie

za punkt 2 był odpowiedzialny kaspersky to przez niego źle pokazywało prędkości, (trzeba dodać do wyjątków)
    dzięki, miałem to samo, dodanie do wyjątków pomogło

Member virus-v11 is an unknown quantity at this point
    virus-v11 jest offline

Domyślnie

Co do pkt. 2. Mam podobny problem i nie posiadam Kasperskiego. Mam Mailshare dodany do wyjątków zapory windows ale nadal jest problem z wysyłaniem, a w zasadzie niewysyłaniem...

+ Odpowiedz na ten temat