możliwe że kiedyś będzie to dodane ale na razie nie ma
poza tym jak zakładasz konto ręcznie na stronie to nie możesz powiększyć tokena, a musisz go przepisać
Przy niektórych tokenach mam problem z przepisaniem z powodu iż są nieco zbyt małe, używam monitora 19 calowego, i rozdzielczości 1200x1024 i po prostu muszę się mocno wgapiać w token żeby się doczytać.
Dało by radę zrobić coś takiego w MS?
możliwe że kiedyś będzie to dodane ale na razie nie ma
poza tym jak zakładasz konto ręcznie na stronie to nie możesz powiększyć tokena, a musisz go przepisać
Tyle że ręcznie się nie zakłada kont o ilości dwu czy trzy cyfrowej... Jeden obrazek można tak przepisać, ale już w ilości "hurtowej" jest to dość męczące, myślę, że wielu innym użytkownikom taka opcja też by się przydała. Fakt, nie jest to niezbędne ale bardzo pomocne. Wiem że są ważniejsze rzeczy ALE...
Prosił bym w imieniu swoim i innych, żeby to "możliwe że kiedyś będzie (...)" zamieniło się w "Postaramy się jak najszybciej dodać". Z góry dziękuję.
Ba._Ba.
Start-->akcesoria--->ułatwienia dostępu--->lupa
Na razie możesz z tego korzystaćjest tam kilka opcji, możesz zmieniać rozmiar okna w miarę swoich potrzeb.
Możesz w necie poszukać są tego typu programy.

Yes, this option would be really useful. Sure is easy to create the accounts. Congratulations on the suggestion.
Thx and bye
dołączam się do prośby
bardzo przydała by się ta opcja zwłaszcza że coraz większe te monitory i rozdzielczości ..
proponuje dodać możliwość ustawienia Always On Top dla okienka z tokenem albo ustawić to na sztywno
Pozdrawiam
dziękuję bardzo za dorobienie lupki do kreatora kont, wreszcie nie trzeba się bawić z lupą systemową
mam jeszcze małą uwagę niestety nie da się przepisać tokenu kiedy powiększamy obrazek bo textbox traci focusa,
może dało by się jakoś przechwycić wpisywane literki i kopiować je do textboxa ?
Pozdrawiam
a może program by się łączył z komputerem przy którym by siedział murzyn koń lub inny robol który by nam wpisywał tokenki
a tak na serio świetna robota jak zwykle
//Czuje się urażony
//QŃ