+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: male usprawnienie

Member piotreksiem is an unknown quantity at this point
    piotreksiem jest offline

Domyślnie male usprawnienie

Czesc!
    1) Brakuje mi pewnej malego usprawnienia w programie, mianowicie w oknie pobierania ponizej znajduje sie lista kolejkowa.
    I w tym momencie moja prosba - czy mozna by bylo zaimplementowac zaznaczanie w kolejce jak i w pobieraniu kilku pozycji poprzez rownoczesne uzywanie przyciskow shift/ctrl i LPM, sluzacych do masowego zaznaczania?
    Ta prosta funkcja znacznie ulatwilaby np zmiane kolejki tytulu ktory sklada sie powiedzmy z 8 partow w rarze (przez zaznaczenie ich wszystkich rownoczesnie) i za pomoca przycisku strzalki w dol latwo mozna by go bylo przesunac nizej by inna pozycja do sciagania byla w pierwszej kolejnosci sciagana albo gdy ktos posiada szybki net moglby np zaznczyc wygodnie z kolejki x partow by natychmiast wskoczyly do okna rownoczesnego pobierania bez potrzeby mozolnego zaznaczania kazdego pratu osobno i widawania x komend.
    2) W oknie pobierania brakuje mi kolumny infomujacej ktory part sciaga program z ilu np 132/144. Wiem ze ta funkcja jest widoczna po rozwinieciu pobieranego elementu (tam gdzie jest lista skrzynek), ale fajnie by bylo na stale ja umiescic jako dodatkowa kolumna obok kolumn 'Nazwa pliku', Postęp, Status, Prędkość ...
    pozdrawiam zespol
    MailShare

Member piotreksiem is an unknown quantity at this point
    piotreksiem jest offline

Domyślnie

3) Podczas sciagania plikow ze stron dla p2m kazdy sciagany part korzysta z kilku skrzynek wedle uznania uploader'ow. W oknie pobierania pliku program umozliwia wylaczanie/zablokowanie niektorych skrzynek. Czy daloby sie zaimplementowac funkcje umozliwiajaca juz na poziomie kolejki partow ustawienie z ktorych skrzynek kazdy z osobna ma korzystac a z ktorych nie?
    Wyobrazalbym sobie to w ten sposob ze kazdy taki part bylby w stanie rozwinac sie ujawniajac liste skrzynek tak jak to ma miejsce nieco wyzej gdy program juz go sciaga.
    Dzieki tej funkcji mozna by bylo przespieszyc sciaganie plikow by program wedle preferencji user'a korzystal z listy z takich a nie innych skrzynek z ktorych wszystkich normalnie by sie laczyl i oszczedza tez czas bo nie trzeba kazdorazowo dogladac kazdego partu osobno ustawiajac ulubione skrzynki w sciaganiu oraz miec pewnosc ze kolejne pojda z tch skrzynek z ktorych chce user.

+ Odpowiedz na ten temat

Użytkownicy którzy przeczytali ten temat : 15

You do not have permission to view the list of names.

Uprawnienia