1. Nie może być opcji "Nie pobieraj błędnych segmentów" bo zdaża się tak że bez tego up się nie ściągnie (czekam mam na kilku upach że jest 99% i każda skrzynka ma jeden segment - ten sam - uszkodzony i wtedy musze koniecznie kliknąć "Tak" a następnie jeśli to plik .rar używam danych naprawczych)
2. Właśnie pisałem już o tym gdzieś, przydało by się skrócić ten czas (pół minuty to dużo za dużo) do 3-5 sek. bo przeważnie ludzie zostawiają to gdzieś, i przy każdym segmencie 30 sek. to dużo czasu. A jak ktoś chce to ściągnąć to zdąży kliknąć TAK w te 3-5 sek.
3. Raczej nie będzie tej opcji, bo w najnowszym MS'sie zostaje wprowadzaone (jeśli to się dopracuje), scalanie w tle, czyli pobiera ci 10 partów pobiera 11sty a w tym czasie scala się tamto (dobre, bo można oglądać filmy już od początku pobeirania, a reszta Ci się dościąga)
4. No tak, jeśli wszędzie byłby bład to byłoby to ciekawym rozwiązaniem aby przystopować plik i zacząć pobierać nowyTylko nie wiem czy ejst to możliwe ze strony technicznej (ms, musiałby trzymać info który segment na ktorym mirrorze jest uszkodznony = dodatkowa pamieć :/) - chociaż jeśli ejst ja bym poszedł w tym kierunku.
5. Niestety nie, błędy wyskakują z powodu zbyt dużej prędkości wysyłania załączników poprzez skrzynki (co też za tym idzie, wysyłania przez MS'a).
6. Mam nadzieje, że ktoś poza mną się wypowie w sprawie opcji błędów CRC, tak aby jak wszędzie są błędy to aby zatrzymywał i pobierał kolejny plik, a w opcjach w ogólę możliwość wyłaczenia tej opcji wyboru (włączałoby sie ją, jakbyśmy widzieli że plik został zastopowany).

Odpowiedź z Cytatem
)