+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Systemy

Member peoplec4nfly is an unknown quantity at this point
    peoplec4nfly jest offline

Domyślnie Systemy

Ok... chcialem zaznaczyc na samym poczatku, ze zarejestrowalem sie specjalnie aby napisac ten jeden post.

Na fakt nowego programu ucieszylem sie szczerze mowiac, z takiego wzgledu, ze MoorHunt nie pracuje zbyt stabilnie i do tego te bledy w translacji... Tak czy inaczej, szybko mi mina zbledla, ze program mozna uruchomic tylko w najmniej bezpiecznym systemie jaki kiedykolwiek zostal zaprojektowany... Rozumiem, ze aplikacje na Winzgroze jest latwo napisac, ale mimo wszystko. Ja juz nawet nie prosze o Linuxa, ale chocby na bardziej bezpiecznego Maca dalo sie to zaladowac... Platforma winzgrozy jest tak zaprojektowana, ze mam podejrzenia o 5-letnie dziecko, dlatego prosze bardzo o wziecie sobie tej prosby do serca i stworzenie wersji na inne systemy. Z gory dzieki i gratulacje z okazji wydania programu

Master _dragoo is an unknown quantity at this point
    _dragoo jest offline

Domyślnie

Program jest napisany w języku C#. Z tego powodu, nie ma zbyt wielkiej możliwości przeniesienia tego programu na inne platformy, wymagałoby to wręcz przepisania go w całkiem innym języku. A wtedy zatraciłby swoje parametry.

PS: albo się po prostu nie znam

VIP silbarad is an unknown quantity at this point
    silbarad jest offline

Domyślnie

Najpierw należy napisać coś stabilnego pod Windows. A potem będzie można pomyśleć o innych platformach.
    Da się pisałem, trzeba zainstalować mono ale to też w aktualnych linuxach nie problem.

Admin RafaelX is a glorious beacon of light RafaelX is a glorious beacon of light RafaelX is a glorious beacon of light RafaelX is a glorious beacon of light RafaelX is a glorious beacon of light RafaelX is a glorious beacon of light
    RafaelX jest offline

Domyślnie

program trzeba najpierw pod mono przystosować ale o tym można myśleć po wydaniu stabilnej wersji programu

+ Odpowiedz na ten temat

Użytkownicy którzy przeczytali ten temat : 0

You do not have permission to view the list of names.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia