Z kontami abv jest chyba jakiś głębszy problem, to mówie bardziej do baxa czy kogoś kto tam to ogarnia, bo mi na niektórych hashcode'ach pokazuje że jest OK, a nie niektórych że nie a na innych jedno konto jest ok, drugie nie (taki przykład)

Pisze kolejny raz ze ms nie sprawdza kont abv,
np.Kod:Mirror 1 abv.bg: HTTP- Brak segmentów z uploadu POP3- Wartość jest za duża albo za mała dla wartości typu Int32. IMAP- IMAP protocol is not supported. Mirror 2 abv.bg: HTTP- Brak segmentów z uploadu POP3- Wartość jest za duża albo za mała dla wartości typu Int32. IMAP- IMAP protocol is not supported.
hashcode:
dane do abv:
L: q747uo
P: 317zatrzymany
kolejny taki sam hashcode:
konto abv:
L: obc550owaniu
P: 925gadaninie
Kolejny hashcode:
L: sch550ludnych
P: m877asonami
* ale dla odmiany ms widzi na tych kontach po 1 segu

Z kontami abv jest chyba jakiś głębszy problem, to mówie bardziej do baxa czy kogoś kto tam to ogarnia, bo mi na niektórych hashcode'ach pokazuje że jest OK, a nie niektórych że nie a na innych jedno konto jest ok, drugie nie (taki przykład)

Ostatnie konto jeśli się sprawdzi okazuje się że znajdują się dwa upy. Jeden wysłany o 17stej drugi o 2ej w nocy. Jest to realna przyczyna tego iż MS wariuje i nei widzi właściwych segów.
No dokładnie tak jak piszesz: wysłano po dwa duże uploady na jedno konto i i tym samym dotarły tylko segi jednego z tych uploadów.
W dwóch pierwszych hashach na kontach są segi ale nie z tego uploadu co jest hash.
Najprawdopodobniej uploader wykorzystał dwukrotnie te same konta... No chyba że problem lezy w MS'ie (może MultiUpload wariuje - nie wiem).

Widzę, że Skrzat dość lakonicznie to opisał...ale sens pozostaje ten sam... zauważyłem, na każdym z wymienionych przez Mańka kontach znajduje się więcej wiadomości zawierających segmenty niż powinno być według hashcode-u (jako, że nie ma dubli zapewne jest to inny upload) i z tym ms sobie najpewniej nie radzi...
Ale to nie jest kwestia tego że tam jest za dużo wiadomości: tam poprostu nie ma segmentów z uploadu (są, ale z innego)

no tak sprawdzić nie potrafięale wychodzi na to, że albo Maniek podał złe konta do złych hashy albo faktycznie wariuje multi upload... bo wiem, że maniek z niego korzysta a już kiedyś przy onecie zauważyłem, że on coś mówił o ponad 400 wiadomościach na skrzynce, a to przy normalnym upie (+/-) 1,5GB nie powinno się zdarzyć... ja takich numerów nigdy nie miałem.. a z multi uploadu nie korzystam

Ja stawiałbym na Multi, bo Maniek mówił że raz korzystał i raczej jako stary upload wie że nie robi się z jednego konta dwóch upówProsiłem go aby raz trzasnął przez noc kolejkę zwykłą ale nie wiem czy to zrobi ; ]
słuchajcie to niech weźmie ktoś jakieś kilka małych plików i wyśle je multiuploadem
może w ms jest taki błąd że mulitiupload myli konta na które ma wysyłać odpowiednie pliki

No tak to chyba wygląda. Ale najlepsze że część upów Maniek mówi że jest ok (z tego samego multiuploadu) a część nie... No to trzeba przetestować. Tylko tu się zwracam z prośbą do Qlawego, aby jeśli może się tym zajął, bo ja nie mogę :/