Próbowałem sprawdzić właśnie ten upload i niestety u mnie też na aolach się zawiesza. Jak uruchomię sprawdzanie tylko pozostałych skrzynek to nie ma problemów. Sprawdzane oczywiście w aktualnej wersji ms'a

Witam, sprawdzacz mi się zawiesza na kontach aol.com (znaczy akurat ten upek robiłem jakiś tydzień temu ) bo aktualne upki z kontami aol.com idą bezproblemowo
hashcode:
Logowałem się ręcznie na oal.com - i wszystko niby działa
Kod:1 mirror: L: tok168u@aol.com P: wy93stepowal 2 mirror: L: wl99oczenie@aol.com P: spolkowan236ie 3 mirror: L: probn573y@aol.com P: dopowiedzi432ec

Próbowałem sprawdzić właśnie ten upload i niestety u mnie też na aolach się zawiesza. Jak uruchomię sprawdzanie tylko pozostałych skrzynek to nie ma problemów. Sprawdzane oczywiście w aktualnej wersji ms'a
Cały problem polega na zbyt dużej ilości wiadomości na skrzynce - prawie 5000
Podczas listowania po wczytaniu pierwszych 40 stron chyba już wywala ze skrzynki (sesja wygasa albo coś w tym stylu) - czy da się to naprawic to już musi się Myster wypowiedzieć.
A co do tego "wieszania się" to już tylko i wyłącznie kwestia pop3/imap (przy tak dużej liczbie wiadomości może sie tam coś powiesić albo poprostu bardzo długo listowac).