U mnie działa ok.
A nie sprawdzałeś czasem kont, które zostały założone bardzo niedawno? Mógł już działać POP, a HTTP jest jeszcze nieaktywne (włączanie konta trwa tam jakieś 2-3 minuty).
niesprawne konta pokazuje na zielono![]()
U mnie działa ok.
A nie sprawdzałeś czasem kont, które zostały założone bardzo niedawno? Mógł już działać POP, a HTTP jest jeszcze nieaktywne (włączanie konta trwa tam jakieś 2-3 minuty).
Z tymi bolkami to jest właśnie różnie. Sporo tych kont robiłem ja. Zawsze z proxy - bez proxy nawet nie dało się zakładać. Niektórzy piszą, że moje konta im nie działają, a reszta zaś twierdzi, że śmigają bez zarzutu. W czym tkwi problem? Niestety już nie mam tych kont, żebym mógł podać jakieś przykładowe do sprawdzenia, ale piszę o czymś takim, bo już nie wiem co mam o tym myśleć - robić, czy nie. Od czego zależy, że jednym działa, innym nie? Masz jakąś teorię na to, Bax?
takie nowe to nie były,U mnie działa ok.
i od javy to były konta
Mają spokojnie miesiąc.
Z tego co widzę to podczas logowania przekierowuje na link zawierający adres IP z którego konto zostało założone - pewnie stąd biorą się te błędy wszystkie.
Tylko, że to ciągle nie wyjaśnia tego niepoprawnego kolorowania kont.
Jakbyście mieli to podrzućcie mi jakieś konto, które tak rzuca tymi błędami (tzn. takie, które założył javaz, albo takie o którym pisał qj)