hotmail i oboz jest w trakcie poprawiania
Witam.
Od pewnego czasu mam ( i chyba nie tylko ja) ogromne problemy ze skrzynkami G, hotmail.com i oboz.ua.
Mianowicie, pomimo tego, że wszystkie segmenty znajdują się na kontach, to sprawdzacz w programie w ogóle ich nie wykrywa - głownie chodzi tutaj o G. Natomiast z hotmailem i oboz, MS nie chce się połączyć. Sprawdzacz zatrzymuje się na tych kontach i potrafi zawiesić się na ładnych kilkadziesiąt minut.
Zauważyłem również, że część segmentów często ląduje w koszu, oraz czasami, aby zalogować się ręcznie na te konta, trzeba wcześniej przepisać token...
Możecie coś na to poradzić ?
Z góry dziękuję za pomoc
i Pozdrawiam.
hotmail i oboz jest w trakcie poprawiania
G.pl zostało poprawione i jest już wydane.
Na serwer z aktualizacjami wrzuciliśmy także dll'ki skrzynek hotmailowych - NIE SĄ TO JESZCZE POPRAWKI! (WYŁĄCZYLIŚMY TYLKO PROTOKOŁY POP/IMAP, KTÓRE POWODOWAŁY TO 'ZAWIESZANIE SIĘ SPRAWDZACZA' - TERAZ POWINNO OD RAZU WYWALIĆ BŁĄD I PRZEŁĄCZYĆ NA INNY MIRROR).
Oczywiście jak tylko Myster poprawi te skrzynki hotmailowe, to wydamy poprawki.
//edit
//widze że sprawdzacz nadal się wiesza, ale wydaje mi się że
//już nie tak długo
Dziękuję za tak szybką reakcję
G działa już jak należy, co do hotmaili, to od razu pojawia się błąd (nie zawieszają się już), tak jak wspominałeś![]()
btw. Tak sobie jeszcze przypomniałem...
Możecie domyślnie ustawić opcję "Automatycznie wypakuj pliki", jako wyłączoną ? Wiele osób ma z nią problemy, ponieważ często zdarza się tak, że program zamiast wypakować dany plik, po prostu usuwa archiwum, zwłaszcza przy uploadach podzielonych na kilka partów.
Przepraszam, że tutaj to piszę, ale nie chciałem zaśmiecać forum kolejnymi wątkami![]()
hotmailowe pewnie jeszcze dziś/jutro zostaną wydane![]()
Tak jest, hotmaile już pięknie działają, dzięki![]()