+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: interia.pl

Tester javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute
    javazlaz jest offline

Domyślnie interia.pl

Proszę o poprawę kreatora interii. Używam często tej skrzynki i muszę korzystać z kreatora w konkurencyjnym programie Dało by się coś z tym zrobić?

VIP Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future
    Qlawy jest offline

Domyślnie

Dołączę się do prośby... choć interia ograniczyła dzienny transfer do 1gb to na up ~700mb powinna się nadać.

Poza kreatorem coś jest ze sprawdzaczem, tzn. na kontach z przekroczonym limitem transferu miałem tak, że albo sprawdzacz pokazywał normalnie braki, albo walił konta na czerwono z informacja, że brak segmentów z uploadu, a po chwili znowu pokazywał normalnie braki... i tak w zależności od humoru sprawdzacza albo skrzynki, miałem raz czerwono konta a raz normalnie.

Tester javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute javazlaz has a reputation beyond repute
    javazlaz jest offline

Domyślnie

No ja raczej upam mniejsze pliki, więc dla mnie skrzynka jest idealna. Nie wiem jak jest z trwałością upków, ale tygodniowe działają bez problemów, kiedy dubmail pada po 2 dniach.

Przydało by się też naprawić kreatory do innych, bardziej egzotycznych skrzynek...

VIP Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future
    Qlawy jest offline

Domyślnie

ja kontroluję moje upy na interii i cały czas są sprawne... co do innych skrzynek to już pisałem w 66.ru a teraz sprawdziłem walla.com również ładnie jako docelowa (i 66 i walla 100% segów doszło, skrzynki nadal działają - upy po 2GB) więc może niech ktoś zerknie czy da się coś z tym zrobić...

+ Odpowiedz na ten temat