+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: libero.it

VIP Markus is on a distinguished road
    Markus jest offline

Domyślnie libero.it

Sprawdzaczowi nie chce sie libero sprawdzać, trzeba go naprawić !

Captain America jest offline

Domyślnie

Potwierdzam, dzisiaj ominąłem te skrzynki.

VIP Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future
    Qlawy jest offline

Domyślnie

To chyba nie jest tak, że mu się nie chce możliwe, że problem jest z tym, że staje na zablokowanych kontach (nie mogę tego sprawdzić bo nie używam tego hosta i nie mam dostępu do takiej 'nie chcianej' skrzynki) ale zauważyłem, że na niektórych się zatrzymuje a niektóre sprawdza.

Admin FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute
    FrancuZ jest offline

Domyślnie

A czy tam nie ma tylko POP3 czasem

Master bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute
    bax89 jest offline

Domyślnie

HTTP tez powinno być.
    Jak się wiesza to pewnie przez IMAP.
    Prosze o jakiegoś hasha na którym Wam to nie działa.

VIP Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future Qlawy has a brilliant future
    Qlawy jest offline

Domyślnie

Grzecznościowo hash od Mańka

Oba libero 'stoją'... dziś rano jak sprawdzałem mu tego upa na pierwszym blokowało sprawdzacza, a drugie działało... teraz już u mnie oba 'stoją' a jeśli chodzi sprawdzenie ręczne czy te konta działają... to już trzeba do Mańka

+ Odpowiedz na ten temat

Użytkownicy którzy przeczytali ten temat : 0

You do not have permission to view the list of names.

Uprawnienia