A masz może jakieś uploady z tym aol.pl?
Bo nie potrafię znaleźć strony na której można założyć konto w domenie aol.pl (są tylko aol.de, aol.com, aol.co.uk itd)
Proponuje jesli to nie jest klopot dla programistow naprawic skrzynke aol.pl gdyz z tego co widze nie dziala sprawdzacz a co za tym idzie i pobieranie. Kreatora nie sprawdzalem. Wiem ze w wielu uploadach dzialaja nadal te skrzynki tak wiec to bedzie z pozytkiem dla was np na fwd oraz pobieranie
A masz może jakieś uploady z tym aol.pl?
Bo nie potrafię znaleźć strony na której można założyć konto w domenie aol.pl (są tylko aol.de, aol.com, aol.co.uk itd)
poprzez aol.com mozesz wejsc na aol.pl. jak chcesz moge podeslac aola ale z uploadem
jakby co to pisz na gg

Albo jam ślepy... albo nie da się utworzyć nowych kont aol.pl, strona aol.pl przekierowuje na aol.co.uk i konta w takiej domenie można tam utworzyć. Fakt, że jak ustawiłem kreatora na konta aol.pl to przy wieeelu 'responsach' wyskoczył mi nagle jakiś token, konta nie założył... ale kreator skądś ten token musiał wziąć... założyłem za to konta aol.com i wykonałem na nie up z centrum.cz - na 216 segów doszło 20 i dwa w spamie. Szału nie ma![]()
qlawy kont o domenie pl juz sie zalozyc nie da ale mozna poprzez inna domene aol zalogowac sie na konto z domeny pl i o to wlasnie chodzi by to w ms dzialalo bo bardzo duzo upow jest na nich i w wiekszosci z nich dzialaja wlasnie tylko te aole..... zreszta sam na te konta kiedys duzo wysylalem to dobrze wiem jak one dzialaly

takie buty... fakt na aol-a kiedyś fajnie się wysyłało... ale to chyba jeszcze czasy MH były... nic tomusiałbym odgrzebać stare upy... ale może to zrobię... i posprawdzam jak z tymi kontami, niestety obecnie jako docelowe żaden aol się nie kwalifikuje (przynajmniej z centrum
) chociaż od wczoraj doszedł jeszcze jeden segment
![]()
Na prośbę usera Sabbatos z p2m.net.pl zrobiłem teścik aol-a (jak normalnie w testerze).
JAKO METODA:
Załącznik: 5MB
Upload z aol.com na:
- mail.ru 6/6 (5MB, załącznik .mp3 powiększa do 6,75MB)
- dubmail.net 6/6 (5MB załącznik, 6,84MB wiadomość, 1 w SPAM)
- lajt.hu 6/6 (6,84MB)
- mail.goo.ne.jp 6/6 (5MB załącznik, 6,84MB wiadomość)
- gazeta.pl 6/6 (5MB)
- ciudad.com.ar 6/6 (5MB)
JAKO KONTO DOCELOWE:
Załącznik: 5MB
Upload na aol.com z:
- centrum.cz 1/6 (5MB) -> w SPAM
- freemail.lt 6/6 (5MB) -> wszystkie w SPAM
- gazeta.pl 6/6 (5MB)
- mail.kz 0/6 (mogą jeszcze dojść)
- mail.ngs.ru 6/6 (5MB) -> 2 w SPAM
- mail.am -> 6/6 (5MB) 1 w SPAM
Interfejs w całości w javie - ja z tym nic nie zrobie, może jakiś programista to zobaczy, ale nie robiłbym sobie nadziei.
W aol.com działa POP oraz IMAP (niezbyt szybko ale działa). w aol.pl nie wiem bo nie mam konta.
A działa Wam kreator kont? (w aol.com)
bo ja mam bana od miesiąca