A wyskakuje jakiś błąd czy coś w tym stylu?
Witam mam problem z dodaniem kont do bazy z pliku lub ze schowka :/. Przeinstalowalem program i dalej to samo. Dodam ze kreatorze uploadu dziala import ze schowka...
A wyskakuje jakiś błąd czy coś w tym stylu?
No wlasnie o to chodzi ze nic nie wyskakuje :/ Najgorsze jest to ze w kreatorze niby dodalo te konta ale po wyslaniu sprawdzilem konta i bylo tylko 1 ktore sam zrobilem w kreatorze a te ktore dodalem ze schowka zniknely :/
ale jak ze schowka?
nierozumiem
"Najgorsze jest to ze w kreatorze niby dodalo te konta ale po wyslaniu sprawdzilem konta i bylo tylko 1 ktore sam zrobilem w kreatorze a te ktore dodalem ze schowka zniknely :/"
jak w kreatorze robisz konta i dodajesz je do "bazy kont" to one tam są
a jak robisz upa to dodajesz te konta z bazy do upa i one wtedy znikają z bazy bo są w upie
ten program taki jest jak po dodaniu klikniesz ok nie zapiszą się
jak klikniesz zastosuj potem ok albo x wtedy się zapisują
Pozdro
Nie rozumieciemielem konta ktore stworzyl ktos inny zapisal je do pliku i dal mi, ja nie moge dodac kont ani z tego pliku ani recznie kopiujac do bazy kont poprostu sie nie pojawiaja.
W kreatorze uploadu mozna dodac konta z bazy, pliku lub schowka czyli kopiuj wklej. Dodalem 1 konto ktore sam stworzylem z bazy kont a reszte ze schowka czyli recznie skopiowalem i dalem import ze schowka pojawily sie one w okienku i myslalem ze bedzie git. Bylo sprawdzanie crc wyslalo i lipa. Te konta ktore importowalem ze schowka zniknely wogule ich nie ma zostalo tylko to jedno konto ktore sam stworzylem.
Przeinstalowalem mailshare'a i nic nie dalo :/
I jak ?? Tylko ja mam taki problem ?? Pomoze ktos ??
sprawdź czy są w odpowiednim formacie:
Kod:L: login@xx P: pass L: login@xx P: pass
A co to są za konta? Obsługuje je MS?
Wyśli mi jedno z kont które Ci się nie chce dodać i sprawdzę u siebie.
Obsluguje, sa one zakladane mailsharem tylko ze nie prze ze mnie.Zrobilem inaczej stworzylem konta w kreatorze zapisalem do pliku i wyczyscilem kreatora, wszedlem do bazy kont chce dodac konta z pliku i dalej nic :/ nie dodaje kont.
Pierwsze z brzegu
I tak sa w dobrym formacie...Kod:L: flankowany259@mail.ru P: wywichniety446 L: powpisywac69@mail.ru P: przedziwo496
P.S. Moge dodawac tylko konta ktore sam stworze w kreatorze i wybiore opcje dodaj do bazy