+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: błąd pobierania

Master maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold
    maniek jest offline

ok błąd pobierania

błąd przy dokładnie 77 segu:
    Kod:
    2011.04.02 21:45:17:  DOWNLOAD ERROR:  mail.ru Response stream can not bee null
    2011.04.02 21:45:22:  DOWNLOAD ERROR:  mynet.com Brak zalacznika w mailu
    2011.04.02 21:45:24:  {/}
    2011.04.02 21:45:24:  DOWNLOAD ERROR:  abv.bg Indeks wykraczał poza granice tablicy.
    2011.04.02 21:45:29:  {/}
    2011.04.02 21:45:29:  DOWNLOAD ERROR:  abv.bg Indeks wykraczał poza granice tablicy.
    2011.04.02 21:45:33:  DOWNLOAD ERROR:  mynet.com Brak zalacznika w mailu
    2011.04.02 21:45:36:  DOWNLOAD ERROR:  gazeta.pl Wartość elementu StartIndex nie może być mniejsza od zera.
    Nazwa parametru: startIndex
    2011.04.02 21:45:39:  {/}
    2011.04.02 21:45:39:  DOWNLOAD ERROR:  abv.bg Indeks wykraczał poza granice tablicy.
    dane do losowo wybranych kont:

L: nienaw16idze@gazeta.pl
    P: wystuk143uja

L: wystuk143uja@mynet.com
    P: tu565rbin

L: wa578ckich@abv.bg
    P: przeprowadzeni818e

Proszę o sugestie co się stało :C i czy można to naprawić

Captain America jest offline

Domyślnie

Bo brakuje sega na koncie Gazeta znajduje się 275 + powitalna Problem teraz inny, sprawdziałem dzisiaj ten part1 sprawdzaczem i ukazywał że wszystko jest ok (3 konta były bodajże nieczynne).

Doślij może ten seg.

Maniek tak swoją drogą wysyłasz puste wiadomości? Bo na skrzynce co jakiś czas wiadomość nie ma załącznika, a myślałem że MS nie sprawdza względem pustych wiadomości.

Master maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold maniek is a splendid one to behold
    maniek jest offline

Domyślnie

mam ustawione co 3 segi pustego maila. I nie moge tego dosłać bo usunołem film z dysku

Domyślnie

Hmmm.... TO MailShare w sprawdzaczu jako pliki z uploadu sprawdza też te puste wiadomości?

No to trochę kicz, bo jak na moje brakuje tego jednego pliku, tylko nie wiem dlaczego sprawdzacz wykazuje, że jest OK.

Master bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute
    bax89 jest offline

Domyślnie

Cytat Napisał skrzacik0 Zobacz post
    Hmmm.... TO MailShare w sprawdzaczu jako pliki z uploadu sprawdza też te puste wiadomości?

No to trochę kicz, bo jak na moje brakuje tego jednego pliku, tylko nie wiem dlaczego sprawdzacz wykazuje, że jest OK.
    Sprawdzacz segmentów nie sprawdza plików, a jedynie wiadomości znajdujące się na skrzynce (a dokładniej tematy tych wiadomości).
    Gdyby sprawdzacz miał wchodzić na każdą wiadomość i sprawdzać czy jest tam plik to trwało by to wieki...

//swoją drogą: nie bardzo wiem co masz na myśli
    //pisząc "jako pliki uploadu"

Domyślnie

No miałem na myśli to że w sprawdzaczu jest do wyboru sprawdzi e-maile: Z uploadu, wszystkie etc. o ile się nie myle

Master bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute bax89 has a reputation beyond repute
    bax89 jest offline

Domyślnie

Sprawdzacz segów ZAWSZE sprawdza wszystkie wiadomości jakie są w skrzynce odbiorczej, a to czy wybierzesz "Z uploadu", czy "wszystkie" zmienia tylko tyle, że w miejscu, w którym sprawdzacz wyświetla znalezione nagłówki będą albo wszystkie, albo tylko te z uploadu.
    Właściwie jeśli chodzi o samo sprawdzanie uploadów, to ta opcja "Wszystkie"/"Z uploadu" niczego nie zmienia.

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

Błąd jest dlatego, że 77 mail wysłał się bez załącznika
    jeżeli masz plik MSUpload to w 77 lini masz temat tej wiadomości
    przed chwilą sprawdziłem na 1 abv.bg
    proszę:
    View R28y8x.png on ScreenSnapr

usunąłem to i w sprawdzaczu pokazuje brak sega

Aby upload działał należy dosłać tą wiadomość innego wyjścia nie ma

btw
    Skrzynka mynet jasno w logu dała do zrozumienia co jest za błąd
    wystarczy czytać