wydaje mi się że to wina framework'a
jak możesz spróbuj zainstalować go ponownie
Podczas próby uruchomienia wyświetla się komunikat o błędzie screen:http://img688.imageshack.us/img688/2627/beztytuusgb.jpg
Program się nie uruchamia. Usunąłem program, pobrałem instalkę i zainstalowałem ponownie (na różnych partycjach). Przywracałem system, niestety nic to nie dało. Wyłączenie zapory i antywirusa też nie przyniosło rezultatów. Mam Windows XP SP2, framework 3.5.
Proszę o pomoc
wydaje mi się że to wina framework'a
jak możesz spróbuj zainstalować go ponownie
wykonałem, nic to nie dało
w którym momencie się to dzieje zaraz po uruchomieniu?
w czasie uruchamiania?
na początku uruchamiania?
Ja mając podobne błędy zauważyłem ze sam reinstal nie pomaga, przeinstaluj net frameworka i rejestr przeczyść i powinno śmigać![]()
Przeinstalowałem frameworka, rejestr potraktowałem Ccleanerem, nie pomogło. Użyłem jedynej pewnej metody - format. Cały dzień stracony na instalacje sterów i pobieranie instalek, ale program działa...
No to kolego ja tak dawniej z MH miałem nic mu nie pomogło jedynie format nie wiem o co chodzi ale to było jedyne i zawsze pewne wyjście
Również wyrzuca błąd podczas uruchamiania się, Win 7 ultimate 64bit.
Program wyrzuca okienko błędów i zawiesza się można jedynie wyłączyć w managerze programów.
![]()
uruchom program jeszcze raz. ewentualnie usun ustawienia
poprawie to w nastepnej wersji
aktualizowałem .NET do najnowszej wersji, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, w chwili obecnej uruchamia się normalnie