zainstaluj od nowa do pustego katalogu, na partycji innej niz systemowa. I spróbuj uruchomić jako administartor,
po uruchomieniu programu wywala mi błąd screen i nie pobiera plików poprzednia wersja działała bez problemów ponowna reinstalka nie pomaga.ScreenShooter
zainstaluj od nowa do pustego katalogu, na partycji innej niz systemowa. I spróbuj uruchomić jako administartor,
zmieniłem miejsce instalki ,administrator ,błąd podczas uruchamiania nie pojawia się, ale pojawia się podczas naciśnięcia pobierz teraz ,pliki nie pobierają się ,błąd jest identyczny,program łączy się z mirrorami poprawnie ale nie pobiera plików, windows xp,net framework 3,5 sp1
mailshare nie może uzyskać od Twojego systemu operacyjnego uprawnień związanych z tworzeniem lub zapisem plików
wyłącz zapore, antywirusa
zobacz czy nie masz zainstalowanych jakichś programów które mogą blokować mailshare
Często z tego co widze dzieje się jak się ma nod-a 32 miałem taki sam problem wyłączyłem mu filtrowanie wiadmości i coś tam jeszcze i pobiera już bez problemów. Tak że zobacz w swoim antywirusie czy masz coś takiego podobnego powinno pomóc
mam kasperskiego 2010 po wyłączeniu zapory i jego samego błąd nadal występuje nie mam pojęcia co może blokować program poprzednie wersje pracowały bez zarzutu moorhunt,ygoow pracują dobrze.![]()
spróbuj pobrać plik ze strony głównej i zainstalować
pobrałem i dalej to samo a oto log może to pomożeScreenShooter
no człowieku
ale teraz masz inny błąd jak na początku
przy uploadzie tak?
czy pobieraniu?
znalazłem przyczynę leżała ona w systemie naprawa systemu zlikwidowała błędy za pomoc serdecznie dziękuje![]()