spróbuj wejśc do folderu instalacji następnie do folderu tasks i usun wszystkie pliki potem odpal jeżeli miałeś jakieś dane zapisane wcześniej w programie to sobie jest skopiuj
jak odpalisz dodaj zadanie pobierania od nowa
Przy jakiejkolwiek próbie rozpoczęcia pobierania haszkoda wyrzuca taki błąd i ani drgnie -->
Przeinstalowałem program, wyczyściłem rejestr Ccleanerem, sprawdziłem reg Doctorem.
Czy jest szansa, że obejdzie się bez formatu?
PS. MH i Ygoow działają.
Pozdrawiam !
spróbuj wejśc do folderu instalacji następnie do folderu tasks i usun wszystkie pliki potem odpal jeżeli miałeś jakieś dane zapisane wcześniej w programie to sobie jest skopiuj
jak odpalisz dodaj zadanie pobierania od nowa
Dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy !
Ale niestety nie pomogło
Wyrzuciłem "manualnie" po odinstalowaniu cały katalog.
Potem tak jak radziłeś oczyściłem task, ale ciągle to samo.
na wszystkich upach tak masz?
jaki masz system?
odpalasz jako admin?
Próbowałem różne haszkody, zawsze ten sam komunikat.
System chodzi jako admin, nie mam żadnych dodatkowych użytkowników etc.
System to Win XP.
Kurcze próbowałem już wszystkiego co znam, ale nic nie pomogło![]()
a inne funkcjonalności kreator kont np działają?
może to być wina antywirusa, albo firewall'a
spróbuj wyłączyć i zobaczyć
Firewalla nie używam, antivirus nie ma wpływu.
Mogę dodać do kolejki, ale jak tylko włączam pobierz wyskakuje błąd.
Zauważyłem tylko (co widać na załączonym skanie w lewym dolnym rogu zakładka "dysk" jest pusta i nie można nic w niej ustawić, nie wiem czy tak powinno być, nie pamiętam jak miałem w ostatniej wersji.
Najdziwniejsze, że nic nie zmieniałem, a stara wersja działała (choć przyznam, że używałem ostatnio kilka tygodni temu), działa też MH i Ygoow.
Kurcze, a myślałem, że przerzucę się wyłącznie na MS
Dzięki za próbę pomocy raz jeszcze !!
a takie pytanie, czy masz zainstalowanego frameworka w wersji 3.0/3.5![]()
Sprawdziłem w dodaj/usuń programy, że mam Microsoft.NET Framework od 1.1 poprzez 2.0 SP2, 3.0 SP2 do 3.5 SP1.
Jedyną rzeczą, którą instalowałem był IE8, chociaż używam w 99% Firefoxa, ale odinstalowałem IE8 i też nic nie pomogło.
Czyściłem rejestr etc., robiłem defragmentację, nic kurcze nie pomaga, zmieniałem foldery, ustawienia, nie wiem co się "spsuło" ja zawsze mam takie "szczęście", jak mi się psuje coś w samochodzie to też jakieś dziwactwa, których nikt nie potrafi zdiagnozować
Takie widać moje "szczęście".
Ponowne dzięki za próbę pomocy.
coś ci musi blokować program
nie ma bata
bo jak sam zauważyłeś nie pokazuje Ci się ten wykres i informacje o dysku
antywirus może mieć wpływ
spróbuj go wyłączyć
zastanów się z jakich dziwnych programów korzystasz, których normalny urzydkownik nie ma
będzie to coś związane z dyskiem, z ochroną/oszczędnością miejsca/oczyszczaniem