pobiera Ci tą dll-ke bez problemu tyle że wywala komunikat o błedzie juz był tu na forum poruszany ten problem i to że Ci tych filmów nie sciaga to nie jest wina tego komunikatu![]()
Mam problem podczas aktualizacji mailshare. Występuje on wtedy, kiedy pobiera poprawki do skrzynki mail.ru, ale program i tak po tym błędzie się załącza. Problem jest tego rodzaju, że ściągam juz chyba 5 film który mi stoi na 100% w tych filmach działają tylko skrzynki właśnie mail.ru, segmenty dochodzą do 99% po czym załącza się błąd i przełącza na inny mirror. Proszę o pomoc, a ewentualnie o podanie jakiegoś linka z "MailRuClient.dll" tym co właśnie nie mogę pobrać![]()
pobiera Ci tą dll-ke bez problemu tyle że wywala komunikat o błedzie juz był tu na forum poruszany ten problem i to że Ci tych filmów nie sciaga to nie jest wina tego komunikatu![]()
aha ;p czyli jeżeli to nie jest wina komunikatu to czego w takim razie? Up do poprawy?
daj hasha to zobaczymybo tak to ciezko cokolwiek stwierdzic
![]()
sytuacja wyglada podobnie jak ostatnio
mimo komunikatu o błędzie to jednak aktualna skrzynek odbyła sie
ale niech to sprawdzi dragoo, rafoo albo darkoo
co do tych twoich hc to popros uploadera zeby zrobił forward na inna skrzynke albo zeby upnoł ten part od nowa bo nie da sie go pobrac i na pewno nie jest to wina dll-ki![]()
Ok dzięki za pomoc ;D