Mam tak samo też niektórych filmów nie mogę scalić jeżeli masz 100 % danego pliku i cały czas pobiera ci ten sam błędny segment to zgłoś się do autora wstawki niech poprawi up
Witam,
przeszukałem forum pod tym kątem, znalazłem parę propozycji, które podobno niektórym pomogły. Niestety, ale mi owe propozycje przedstawione wcześniej w tematach forum bynajmniej nie pomogły. Non stop mam taki problem, że plik jest ściągnięty 100%. Wszystkie party, zwłaszcza 000.mspart zajmuje tyle samo co cała reszta plików. Niestety program nie chce scalić mi sam tych plików tylko cały czas pobiera kolejne party, nie wiedzieć czemu. Próbowałem scalić pliki total commanderem. Niestety wywala błąd, ze scalanie 000.out powiodło się (plik CRC niedostępny) ! Nie mogę scalić tego pliku do końca. Zmiana rozszerzenia tego co do tej pory scaliłem również nie pomaga, bo przecież nie scaliłem tego do końca ze względu na błąd. Mało tego sposób zaproponowany przez Tujek przez usunięcie pliku sciąganego z listy zadan bez usuwania danych z dysku również nie pomaga. Co mogę jeszcze zrobić? Dodam, że korzystam z wersji 1.0.7 Mailshare.
Pozdrawiam
Mam tak samo też niektórych filmów nie mogę scalić jeżeli masz 100 % danego pliku i cały czas pobiera ci ten sam błędny segment to zgłoś się do autora wstawki niech poprawi up
czasami odechciewa sie sciagac.. jest za duzo tych bledow..
trzeba czekać na lepsze czasy może się coś poprawi
//od wejsi 21 napewno się będzie scalać
//LL