jaki masz zainstalowany framework?
Do niedawna wszystko działało bez najmniejszego zarzutu, ostatnio próbowałem coś wrzuci, w kreatorze dodaje konta klikam aby wyslalo i wyskakuje komunikat upload_accounts_not_added.
Nie piszcie ze nie dodaje kont bo to nie moj pierwszy upload i jezeli bylaby to moja wina napewno bym tutaj tego nie pisal. dodatkowo po kliknieciu na ok wyskakuje okienko z bledem:
Zainstalowalem 2 ms w innej lokalizacji ale nadal to samo :/ nawet mam problem z zakladaniem kont np abv, suomi, mail.gr (przez proxy juzmi nie idzie) a dzis nawet wp :/Kod:System.ArgumentOutOfRangeException: Value of '0' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'Minimum' and 'Maximum'. Parameter name: Value at System.Windows.Forms.TrackBar.set_Value(Int32 value) at (Object , Int32 ) at ...ctor() at ..(Object , EventArgs ) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
jaki masz zainstalowany framework?
No to juz wiem ocb :/ po aktualizacji usuneliscie konto centrum.cz a dlaczego?? Ja uzywalem ich do metody uploadu i teraz one mi zniknely, zamiast 2 bledu wkoncu wyskoczylo mi okienko z metoda uploadu gdzie jest pusto. Wysylalem nimi bez problemow i brako, jezeli juz to najwyzej 1 segu brakowalo... szkoda akurat tej skrzynki
Centrum.cz jest cały czas w MS
To dlaczego po ostatniej aktualizacji u mnie zniknęła ta skrzynka??
Dodam także że po aktualce nie mogę zakłada kont abv, mail.gr, suomi (przez proxy) oraz wp. Nie wiem czy to akurat ma cos wspolnego.
Dziwi mnie że tylko ja mam ten problem :/ to samo jest na win xp jak win 7. Instalowalem takze na roznych partycjach i nadal to samo...
u mnie po aktualizacji jest normalnie, skrzynka jest i w zaawansowanym kreatorze i w zwykłym
sprawdź czy masz plik CentrumClient.dll w folderze C:\Program Files\MailShare\MailClients
a masz włączone aktualizacje?? jeżeli tak to powinien sam sobie ściągnąć
jeżeli nie masz dll w odpowiednim folderze to program sobie nie zaimportuje
nie wiem dlaczego u Ciebie nie ma
musi to być Twoja wina bo przy instalacji
mailshare kopiuje wszystkie dll do odpowiedniego katalogu i nigdy z tym problemów nie było