+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Nie dodaje kont??

Member demo1 is just really nice demo1 is just really nice demo1 is just really nice demo1 is just really nice
    demo1 jest offline

ok Nie dodaje kont??

Do niedawna wszystko działało bez najmniejszego zarzutu, ostatnio próbowałem coś wrzuci, w kreatorze dodaje konta klikam aby wyslalo i wyskakuje komunikat upload_accounts_not_added.

Nie piszcie ze nie dodaje kont bo to nie moj pierwszy upload i jezeli bylaby to moja wina napewno bym tutaj tego nie pisal. dodatkowo po kliknieciu na ok wyskakuje okienko z bledem:

Kod:
    System.ArgumentOutOfRangeException: Value of '0' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'Minimum' and 'Maximum'.
    Parameter name: Value
       at System.Windows.Forms.TrackBar.set_Value(Int32 value)
       at (Object , Int32 )
       at ...ctor()
       at ..(Object , EventArgs )
       at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
       at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
       at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
       at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
       at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
       at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
    Zainstalowalem 2 ms w innej lokalizacji ale nadal to samo :/ nawet mam problem z zakladaniem kont np abv, suomi, mail.gr (przez proxy juzmi nie idzie) a dzis nawet wp :/

Dark.Phoenix jest offline

Domyślnie

jaki masz zainstalowany framework?

Member demo1 is just really nice demo1 is just really nice demo1 is just really nice demo1 is just really nice
    demo1 jest offline

Domyślnie

No to juz wiem ocb :/ po aktualizacji usuneliscie konto centrum.cz a dlaczego?? Ja uzywalem ich do metody uploadu i teraz one mi zniknely, zamiast 2 bledu wkoncu wyskoczylo mi okienko z metoda uploadu gdzie jest pusto. Wysylalem nimi bez problemow i brako, jezeli juz to najwyzej 1 segu brakowalo... szkoda akurat tej skrzynki

Admin FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute FrancuZ has a reputation beyond repute
    FrancuZ jest offline

Domyślnie

Centrum.cz jest cały czas w MS

demo1 jest offline

Domyślnie

To dlaczego po ostatniej aktualizacji u mnie zniknęła ta skrzynka??

Dodam także że po aktualce nie mogę zakłada kont abv, mail.gr, suomi (przez proxy) oraz wp. Nie wiem czy to akurat ma cos wspolnego.

Dziwi mnie że tylko ja mam ten problem :/ to samo jest na win xp jak win 7. Instalowalem takze na roznych partycjach i nadal to samo...

VIP pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute pstr has a reputation beyond repute
    pstr jest offline

Domyślnie

u mnie po aktualizacji jest normalnie, skrzynka jest i w zaawansowanym kreatorze i w zwykłym
    sprawdź czy masz plik CentrumClient.dll w folderze C:\Program Files\MailShare\MailClients
    a masz włączone aktualizacje?? jeżeli tak to powinien sam sobie ściągnąć

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

jeżeli nie masz dll w odpowiednim folderze to program sobie nie zaimportuje

nie wiem dlaczego u Ciebie nie ma
    musi to być Twoja wina bo przy instalacji
    mailshare kopiuje wszystkie dll do odpowiedniego katalogu i nigdy z tym problemów nie było

+ Odpowiedz na ten temat