tak to wygląda ?
zostało już wyłapane
chociaż pewnie przydał by się HC (podaj)
Witam, problem polega na tym że po rozpoczęciu ściąga ładnie, pełną prędkością, ale do czasu. Po paru minutach prędkość spada do 0 i aby znów zaczął ściągać trzeba wyłączyć i włączyć program.
pozdrawiam
tak to wygląda ?
zostało już wyłapane
chociaż pewnie przydał by się HC (podaj)
Ostatnio edytowane przez janst ; 24.09.2011 o 14:25
MS: 2.1.3
.NET Framework v4
Mam dokładnie to samo.
Win7 x64
Najpierw prędkość zwalnia a po ok 10 min staj na amen. Po resecie od nowa - idzie na maxa itd.
Znalazłem tymczasowe rozwiązanie. Trzeba pobierać pliki pojedynczo.

Zgłaszałem to chyba wcześniej, we wcześniejszych wersjach ms nie było problemu więc coś musiało się skopać między rewizjami.
Edit: U mnie jest ciut inaczej pobiera w pewnym momencie staje - prędkość 0 kb/s i za chwile znowu się pobiera. Jeśli trzeba mogę podać hashcode, ponadto niekiedy występuje problem z ostatnimi segmentami bliko 100%, program nie może ich pograć, dopiero po kilku restartach daje radę.
Ostatnio edytowane przez Shadow ; 14.10.2011 o 14:13
Mam tak samo, już się do tego przyzwyczaiłem. Pobierze 10-20 segmentów, potem się zacina. W tym momencie restartuje MailShare i pobieram ponownie. Tak 5-6 restartów i można pobrać całą partię plików.

Generalnie u mnie się zacina ale za chwilę wraca do normy, wiadomo już może co powoduje problem i kiedy zostanie naprawiony?