ile haszkodów?
no jak możesz to daj plik
Jeśli dodam wiele HC do listy pobierania MS nie jest w stanie się uruchomić i
wyświetla jakieś "niewidoczne" okno (na pasku zadań jest jego ikona) do którego nie mam dostępu.
(mogę spróbować pobrać nazwę klasy okna)
Plik downloadTasks.xml ma 90KB (jeśli ktoś jest nim zainteresowany to prześle). Zawiera HC MS i Yugow.
Jeśli podzielę go na dwa pliki program startuje poprawnie (oddzielnie dla HC MS i Yugow,a).
[Dlaczego nie mogę edytować swojego profilu na forum?!]
MS: 2.1.3
.NET Framework v4
ile haszkodów?
no jak możesz to daj plik

Edytować profilu się nie da, bug na forum, poproś któregoś admina o to co chcesz mieć zmienione.
Dodajesz je do wysyłania, czy do kolejki? Podeślij ten plik, musisz jako "Wyśli do folder skopmresowany (*.zip)" bo XML nie można dodać do załącznika na forum.
A próbowałeś tak że jak wywalisz te hashcode od Yugow, a dodasz w zamian za nie HC MS to też Ci nie będzie startować?
Bo ja miałem jak za dużo dadałem plików do kolejki, to musiałem usunąć downloadTasks.xml i dodać tylko określoną ilość plików.
ilość HC: 23 MS i 28 Ygoow (chyba trochę mało ale nie znam dokładnej liczby)
jeśli odpale MS jako administrator to się uruchamia
tylko że downloadTasks.xml jest mniejszy od pierwotnego o 2KB (nie wiem o co) a kolejne odpalenie bez praw administratora się powiodło
przy jednym z uruchomień MS zniszczył (zastąpił null'ami) wszystkie pliki w folderze task
nie próbowałem dodawać HC MS w miejsce Yugow'ych ale podzieliłem plik na dwa oddzielne z HC MS i HC Yugow'a i oba pliki nie powodowały błędów
dodaje je do kolejki pobierania
[nie mogę dodawać załączników na tym forum wysłałem LL pliki - zostały usunięte]
poprawka będzie w kolejnej wersji
dzięki