stare dll nie będą działać w nowej wersji programu
odinstaluj program usuń wszystkie pliki z folderu
pobierz wersje 212 z save24.pl
i zainstaluj
Nie wiem czy dobry dział, ale co tam
Po aktualizacjach (od wersji 2.1.1) mam notoryczny problem z uruchomieniem programu. Nie może załadować pluginu. Oczywiście podaje listę jakich, ale to było ponad 2/3 wszystkich dll'ek w katalogu mail clients. Ustaliłem, że nie da się włączyć programu (przynajmniej u mnie) jak w katalogu są te pliki: BolComBrClient.dll, FreenetDeClient.dll i MightyCoZaClient.dll.
Nie wiem od czego to zależy. Mam ten problem na Windows XP SP2 jak i na Win 7 x86 Professional. Mam .NET Framworka 3.5 na XP a na 7 jest jakiś już domyślnie.
stare dll nie będą działać w nowej wersji programu
odinstaluj program usuń wszystkie pliki z folderu
pobierz wersje 212 z save24.pl
i zainstaluj
Dzięki!![]()
po za tym instalator z wersji 2.1.2 powinien usuwac stare biblioteki przy aktualizacji programu![]()
Mam ten sam problem, reinstalacja nie pomogła.
Niestety nie. Przynajmniej u mnie.
ale te 3 powodują problem tak?
próbowaliście każdego z osobna ?
usuncie sobie te biblioteki, ktore tam sa wyszczegolnione, to rozwiaze problem
jezeli lista jest za dluga, to odinstalujcie program, nastepnie usuncie caly folder MailClients i na nowo zainstalujcie program, ewentualnie usuncie folder MailClients i przeinstalujcie program - da to taki sam efekt
nie wiem dlaczego instalator nie usunal tych plikow - powinien to zrobic....
w nastepnej wersji bedzie mozliwosc usuniecia tych plikow z pozycji tego okienka, co sie Wam tam pokazuja te skrzynki
przejze tez instalator, ale watpie, zebym znalazl tam jakis problem...
Panowie, temat napisałem ponieważ z tymi bibliotekami był problem. Ich usunięcie ROZWIĄZUJE go. Chciałem tylko poinformować was o tym fakcie. Nie czepiam się, że coś spierdolone tylko próbuję podać wam jak najwięcej informacji na temat problemu.
LL w PM na p2m napisałem Ci odpowiedź na Twoje pytanie. U mnie (jest jeszcze jeden udokumentowany przypadek oprócz mojego, z mostixem będzie 2) tylko te 3 wtyczki powodują problem. Wszystkie razem i każda z osobna. Sprawdziłem to. Jak na razie tylko ich usunięcie rozwiązuje problem.
Z racji tej, że tych skrzynek na p2m.net nikt nie używa to nie jest jakiś wielki problem. Wiem, że nie tylko tam używają tego programu, więc gdzie indziej mogą się przydać. Może być też tak, że podobny błąd pojawi się w jakiejś "chodliwej" skrzynce i wtedy będzie większy kłopot. Chciałem, żebyście byli świadomi, że coś takiego występuje i rozwiązanie, które jest dostępne na chwilę obecną może nie być zbyt optymalne w przyszłości.