Mam tak samo jeżeli masz takie błędy z konkretnym segmentem to poproś autora upka o dosłanie tych właśnie błędnych segmentów ewentualnie reup
Witam, mam następujący problem już od kilku tygodni. Używam Mailshare 1.0.7 Beta. Gdy zaczynam ściągać obojętnie jaki film to pasek segmentu dochodzi do 100% a następnie pokazuje błąd na koncie i przeskakuje na następny i tak w kółko.
Proszę o pomoc!
Mam tak samo jeżeli masz takie błędy z konkretnym segmentem to poproś autora upka o dosłanie tych właśnie błędnych segmentów ewentualnie reup
podajcie konkretny przykład
Obojętnie jaki film ściągam czy nowy czy stary upload. Zawsze kończy się na 1 segmencie, dochodzi do 100% i w statusie konta pisze "błąd". Przeskakuje na inne konto, znowu zaczyna sciągac 1 segment do 100% i znów błąd. I tak w koło macieju.
A na dole po lewej pisze mi:"System.ArgumentOutOfRangeException:"Długość nie może być mniejsza"
lub "System format exception: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego"
Yes, I am having the same problem here, I noticed that when I upload to the newspaper accounts it up, it freezes and unlike Gmail, it does not send it to unlock captcha, I would like if possible to be implemented in the Gazette as well.
thanks!
*Poland:
Tak, Mam ten sam problem zauważyłem, że kiedy ja przesłać do gazety rachunków go, to w odróżnieniu od zamrożenia i Gmaila, to nie wysyła go odblokować captcha, chciałbym, jeśli to możliwe do realizacji w Gazecie jako dobrze.
dzięki!
Ależ proszę bardzo:
I w kółko pobiera part 105 i 133, co więcej sprawdzacz segmentów pokazuje poprawność uploaduKod:<<af8VOWrLissKxbhoCGiRVMWjYwg-BtWLff48zIpV/aGf/Yxpw5/V2w8yed46lV sMQEIKr4Q8mxjXS0YOPsqDlYr5uwjnmG63Z1-YoD2opT56VeKuaA-mQ/YSasvEfr 8oJSwWfOOU78PsgeAKXZFbVt4BzNE9-yLu4kV4Dn5VQ-mmLvsAGSk6t6ni-Nbr51 HZOMO5ILw0bf0DsNoEwPy4fZGf3N6PjhLEYrrig5V9BPI29tJt 7G8E1nASp/6h4n Pkm94XgnD1w-zQO3Y0YhyM9XUnsBF-ocp9mx6ymq6iCqz7hhvw-HmoLX3UP9a--c Vcpyq-kaYQ95WviBxOKPZFaevuvOTkhgDcs5-/Z4iHz521D6rW06onlEQ9/IezxM G7kT>>
Nie da się jakoś zmusić, by gdzieś się zapisały pobrane party mimo rzekomego uszkodzenia?
System.Exception: Nieprawidłowy CRC32 segmentu: 9b01590 d6a57cde7|92
at MailShare.DownloadSegment.CRMk2qkl0e(Account , Int32 , MailHeader[] , Boolean )
Mi wywala właśnie błąd CRC da się z tym coś zrobić czy jedynie uploader ma jakąś możliwość poprawienia tego?
Pozdrawiam
nie wiem dokładnie ale tutaj ucięło jakieś bajty przy wysyłaniu i nie da się pobrać
(jednak podobno część osób może ale to chyba plotka)
wydaje mi się że ponowne wysłanie tego segmentu załatwi sprawę, bo wiadomość wyląduje na górze listy a listowanie zaczyna się od góry więc z tym nie powinno być problemu
pozostaje tylko kwestia tego czy za drugim razem wyśle się poprawnie