mozna troche dokładniej??
kiedy ci ten błąd wyskoczył? podczas instalacji, po instalacji, jak próbujesz uruchomić
jaki masz system ?? itd... inaczej trudno jest pomóc sam screen to trochę za mało
Hmm, może nie ten dział, ponieważ "błędu podczas użytkowana programu" nie mam, ale to dlatego, że nie mogę go nawet uruchomić.. wtf?!
Frameworki posiadam.
![]()
mozna troche dokładniej??
kiedy ci ten błąd wyskoczył? podczas instalacji, po instalacji, jak próbujesz uruchomić
jaki masz system ?? itd... inaczej trudno jest pomóc sam screen to trochę za mało
Ja miałem podobny błąd w sytuacji kiedy wysyłając pliki (upload) chciałem rozpocząć proces od nowa i ręcznie usuwałem pliki które wysyłałem, w folderze MailShare\tasks usunąłem wszystkie pliki te XML i program uruchomił się bez problemów.
Jest to po prostu próba uruchomienia tego programu po instalacji - posiadam windowsa Xp sp3, framework 3.5 i starsze.. błąd wyskoczył podczas uruchamiania, po napisie "program uruchomiony" na tym ładnym niebieskim tle
@chopin - usunięcie tych plików nie pomogło, może dlatego, że nie udało mi się go uruchomić ani razu...
zainstalowałem program,instalka ok,uruchamia się ,pluginy,serwer itp,i wywala wyjątek jak u kolegi slaya, widows xp sp3 korzystam z moorhunta,ygowa,mail resendera,jdownloadera i jest ok
dzięki za pomoc poszło