1. Taka specyfika technologii, po sciagnieci jednego zalacznika rozlacza sie i podlacza jeszcze raz, dlatego tak to widac
Reszta problemow jest juz znana, programisci pracuja nad tym i juz niedlugo ukaza sie poprawki
Po przeczytaniu wszystkich postów na forum nie znalazłem rozwiązania moich problemów którymi są :
1.Przy ściąganiu dowolnego pliku (muzyka,film,gra,program) występują drastyczne spadki i wzrosty prędkości pobierania
2.Po ściągnięciu jakiegoś pliku i ukazaniu się magicznego napisu "100%" , program w dalszym ciągu pobiera dane (kto wie jakie ?! ;p)
3.Po ściągnięciu jakiegoś pliku i ukazaniu się magicznego napisu "100%" , program zaczyna pobierać dany upload od nowa
4.Po ściągnięciu pliku program nie może scalić segmentów , a co lepsze , pewnej ich ilości w ogóle nie ma.
Wykonałem sporo prób , na wielu plikach i sytuacje te ukazują się w dość losowy sposób i lubią czasami występować w grupach
Mam nadzieje ze to jakoś pomoże przy zrobieniu następnej wersji programu i oczywiście proszę o pomocPozdrawiam
![]()

1. Taka specyfika technologii, po sciagnieci jednego zalacznika rozlacza sie i podlacza jeszcze raz, dlatego tak to widac
Reszta problemow jest juz znana, programisci pracuja nad tym i juz niedlugo ukaza sie poprawki