Zapomnialem dodac ze jesli np sciaga sie 5 min i zedrze mi 800 mb program sie wyłaczy. Włacze go ponownie i nie ma postepow w poberaniu. Tzn ze pokazuje mi ze ciagle sciagnieta jest taka sama wartosc jak byla przed wyłaczeniem sie programu np 0 mb.
Witam.Wiem że była juz masa postów tego typu ale w żadnym nie odnalazłem odpowiedzi. Przejde więc do sedna sprawy. Niedawno zainstalowałem sobie MailShare oczywiście najnowsza wersja (2.1.3) i zaraz po pierwszym uruchomieniu program po chwili działania sie wylączył. Dzieje sie to systematycznie a ostatnio nie moze chodzic nawet 5 min bo sie wylancza.
Nie jestem "Hakerem" i nie mam pojęcia jak sobie z tym problemem poradzić. Postaram sie wypisac wszystkie szczególowe informacje
System:Win 7 64bit
Procesor:i5 3,31GHZ
Grafika:GeForce GTX 460
Ram:6GB DDR3 1660MHZ
Po kilku minutach dzialania dostaje komunikat : MailShare.exe przestal dzialac.
I 3 mozliwe rozwiazania
1-Wyszukaj rozwiazanie w trybie online
2-zamknij program
3-debuguj program
Szczególy problemu to:Opis:
Stopped working
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Application Name: MailShare.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4e765d84
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdfe0
Exception Code: e053534f
Exception Offset: 000000000000aa7d
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
starałem sie sam rozwiazac problem ale nic to nie dało. Przeinstalowalem program na inna partycje dane wyczysciłem cleanerem, usunołem folder task w całosci jak i pojedyncze pliki, uruchamiam jako administrator i w trybie zgodnosci, Wczoraj nawet reinstal systemu zrobilem i problem ciagle wystepuje. Dzieje sie to niezaleznie od tego czy robie cos na kompie czy poprostu sie sciaga. Pliki sciagam pojedynczo z roznych haszkodow od MailShare , MoorHunta itp. Problem ciagle wystepuje .Aha dodam jeszcze ze framaworka mam 3,5
Bardzo prosze o szybką odpowiedz z ewentualnym rozwiazaniem problemu. Dziekuje i Pozdrawiam uzytkowników![]()
Ostatnio edytowane przez Almighty111 ; 6.02.2012 o 20:10
Zapomnialem dodac ze jesli np sciaga sie 5 min i zedrze mi 800 mb program sie wyłaczy. Włacze go ponownie i nie ma postepow w poberaniu. Tzn ze pokazuje mi ze ciagle sciagnieta jest taka sama wartosc jak byla przed wyłaczeniem sie programu np 0 mb.
tylko pobierasz pliki?, nie uploadujesz?
czy wcześniej korzystałeś z programu? i czy wtedy też były takie problemy?
masz szybkiego kompa i szybkiego neta
może spróbuj ograniczyć prędkość pobierania i przetestować czy wtedy będzie okej
jeżeli możesz to zaobserwuj jak wygląda zużycie pamięci RAM przez program
rozumiem, że to nie dzieje się na jakimś jednym konkretnym pliku
tylko porostu pobiera się ileś tam program się wyłączy ,potem włączysz, dalej pobierasz i znowu padnie i tak w koło
ale cały czas pliki się pobierają dalej?
Mam ten sam problem, zarzucam screena
View pxinZM.png on ScreenSnapr
Nie, nie uzywałem wczesniej programu.Jest tak jak mówisz pobieram jakis czas program sie wylancza, wlanczam go od nowa plik pobiera sie dalej i po jakims czasie program znowu sie wylancza. Nie dzieje sie to na konkretnym pliku , niezaleznie od tego co pobieram problem wciąz wystepuje. Gdy ograniczam predkośc pobierania problem wciaz wystepuje. Na programie staram sie zawsze wykonywać tylko jedną czysnnosc jak pobieram to tylko jeden plik i nic wiecej , nie uploaduje w tym czasie , dodam ze podczas uploadu problem jest ten sam. Zuzycie ramu gdy program dziala to okolo 35 %