spróbuj odinstalować ms wywalić z folderu gdzie był zainstalowany wszystkie pliki i zainstaluj ponownie
Gdy tylko coś uploaduje w Ms'ie i chce sprawdzić segmenty przy pomocy "sprawdzacza" to w 75% MS się wyłacza...A co najgorsze po włączeniu MS'a spowrotem, w "wysyłanie" nie ma żadnego zadania...Trzeba ustawiać wszystko od nowa![]()
spróbuj odinstalować ms wywalić z folderu gdzie był zainstalowany wszystkie pliki i zainstaluj ponownie
.....a w ogóle to przeinstaluj windowsa <lol>
ale porada
Ms mi się już nie wyłącza podczas sprawdzania segmentów. Za to problem znikających zadań wciąż istnieje, chociaż kiedy pauzuje zadania i wyłączam MS'a jest wszystko ok...
Nik z tego co ja zauważyłem u siebie to jeśli chodzi o pobieranie z MS błąd praktycznie został wyeliminowany. Ewentualnie po błędnym wyłączeniu może pobierać od nowa.
Jeśli chodzi o upload to tu już jest więcej problemów jeśli MS się błędnie wyłączy .
Po pierwsze: zadanie które zostało dodane do wysyłania i nie zostało wysłane do końca,po błędnym wyłączeniu MS i włączeniu ponownym nagle jest 100% wysłania. Co ogólnie nic sie do tego nie ma bo w sprawdzaczu i tak brakuje tych niewysłanych segmentów na każdym koncie. Trzeba więc wtedy dosłać ponownie te brakujące segmenty .
Po drugie: tak samo dzieje się z uploadami wysłanymi już. Jeśli był wysłany zaczyna wysyłać ponownie to samo ...