+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Reset MS'ai znikające zadania

13
    Master 13 has a spectacular aura about 13 has a spectacular aura about
    13 jest offline

ok Reset MS'ai znikające zadania

Gdy tylko coś uploaduje w Ms'ie i chce sprawdzić segmenty przy pomocy "sprawdzacza" to w 75% MS się wyłacza...A co najgorsze po włączeniu MS'a spowrotem, w "wysyłanie" nie ma żadnego zadania...Trzeba ustawiać wszystko od nowa

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

spróbuj odinstalować ms wywalić z folderu gdzie był zainstalowany wszystkie pliki i zainstaluj ponownie

Member enron is an unknown quantity at this point
    enron jest offline

Domyślnie

.....a w ogóle to przeinstaluj windowsa <lol>
    ale porada

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

Cytat Napisał enron Zobacz post
    ale porada
    nie wiem czy to ironia z Twojej strony czy nie, mam to gdzieś

zdziwiłbyś się jak czasem reinstal pomaga
    Miałem podobnie jak Nik i mi pomogło

13
    Master 13 has a spectacular aura about 13 has a spectacular aura about
    13 jest offline

Domyślnie

Ms mi się już nie wyłącza podczas sprawdzania segmentów. Za to problem znikających zadań wciąż istnieje, chociaż kiedy pauzuje zadania i wyłączam MS'a jest wszystko ok...

Master Darek has a spectacular aura about Darek has a spectacular aura about
    Darek jest offline

Domyślnie

Cytat Napisał enron Zobacz post
    ale porada
    Przeinstalowanie windowsa nic nie da , raczej Net framework ponownie zainstalować to może pomoc i oczywiście wszystkie aktualizacje dla windy

Master Darek has a spectacular aura about Darek has a spectacular aura about
    Darek jest offline

Domyślnie

Cytat Napisał Nik Zobacz post
    Ms mi się już nie wyłącza podczas sprawdzania segmentów. Za to problem znikających zadań wciąż istnieje, chociaż kiedy pauzuje zadania i wyłączam MS'a jest wszystko ok...
    Nik z tego co ja zauważyłem u siebie to jeśli chodzi o pobieranie z MS błąd praktycznie został wyeliminowany. Ewentualnie po błędnym wyłączeniu może pobierać od nowa.
    Jeśli chodzi o upload to tu już jest więcej problemów jeśli MS się błędnie wyłączy .
    Po pierwsze: zadanie które zostało dodane do wysyłania i nie zostało wysłane do końca,po błędnym wyłączeniu MS i włączeniu ponownym nagle jest 100% wysłania. Co ogólnie nic sie do tego nie ma bo w sprawdzaczu i tak brakuje tych niewysłanych segmentów na każdym koncie. Trzeba więc wtedy dosłać ponownie te brakujące segmenty .
    Po drugie: tak samo dzieje się z uploadami wysłanymi już. Jeśli był wysłany zaczyna wysyłać ponownie to samo ...

+ Odpowiedz na ten temat