+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Upload 100% po 47 segach i lipa

valkinsky jest offline

ok Upload 100% po 47 segach i lipa

Wysyłałem film, 101 segów 7 mb, wczoraj w nocy z niewyjaśnionych przyczyn ms wysypał się, pamiętam, że wysyłał coś koł 52 segmentu, po restarcie programu zaczął wysyłać 47 segment, wysłał go, pokazał, ze wysłał plik 100 % i nic więcej wysłać nie chce. Usuwałem to zadanie i dodawałem ponownie (doślij segmenty) - dalej 100%, usunąłem plik "uploadTasks.xml" zrobiłem restart progrmau i dalej 100%... co zrobić by dosłać te segmenty?
    Edit: tak to wyglądało:

a po chwili zrobiło się jeszcze lepiej bo w trakcie wysyłania 48 segmentu wywaliło błąd przy 5,5mb i zaczęło jak by nigdy nic z innego konta wysyłać segment 49... screena nie dam bo wyłączyłem program jak to zobaczyłem

Edit2:
    Nie odpuściłem i uruchomiłem ms ponownie... program się uruchomił i... zaczął wysyłać ten plik od 0 % i pierwszego segmentu(ciekawe jest to ze dałem "doślij segmenty" i wysyłanie od 48 więc skąd ms sobie bierze od pierwszego sega?)

, postanowiłem iść za ciosem, usunąłem zadanie, wyłączyłem program, usunąłem plik zadań, zrestartowałem ms, dodałem wysyłanie od 48 segmentu.... myślałem ze bedzie git, lecz niestety, znów 100% i ponowne wysyłanie 47 czy tam 48 segmentu (juz sie sam w tym wszystkim gubie i komplenie nie mam pojęcia o co chodzi...)

Jeszcze raz wszystko powtórzyłem, żeby sprawdzić co zrobi po wysłaniu pierwszego segmentu (liczyłem że może zaskoczy ok) ale niestety, zaczął wysyłać 2 seg:/

Edit 3:
    Dalej walczyłem reinstall programu i usuniecie folderu nic nie dalo (ale przekopiowałem folder z segmentami...), robiłem rózne, rózniste kombinacje i nic, przy okazji tylko dowiedzialem sie troche o działaniu ms.
    Wykrylem tylko takie cos: da się wysłać inne segi na hash z innego upa... chyba tak nie powinno byc bo bardzo łatwo o pomyłkę przy wyborze folderu (moze ja tak zrobilem i przez to wszystko popsułem)
    Tak czy inaczej wysiadam i czekam na rozwiązanie

Member virus-v11 is an unknown quantity at this point
    virus-v11 jest offline

Domyślnie

Ja mam aktualnie podobny problem. Wysłałem wczoraj 39 z 86 segów, po czym zamknąłem ms. Dzisiaj dosyłam reszte, jednak po włączeniu ms okazało się, że plik jest w 100% wysłany, chociaż zaczął wysyłac segment 40 i dopiero po jego wysłaniu przestał dalej wysyłać (w końcu niby juz wysłał hehe). Póki co dosyłam brakujące segi i jakoś leci ale cały czas mam 100%. Ciekawe czy dośle te segmenty...

+ Odpowiedz na ten temat