+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: wyciek pamięci

Tester janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute
    janst jest offline

ok wyciek pamięci

podczas podczas ściągania z bardzo dużą prędkością (ponad 2MB/s dla jednego konta mail.ru) [przy niskiej (128kB/s dla wszystkich) problemu nie występuje]
    daje się zauważyć ogromne zużycie pamięci RAM liczone w setkach megabajtów [nawet 500 MB a dalej RAM'u nima]; użycie procesora w normie
    utrzymuje się nawet po zaprzestaniu pobierania (zastopowaniu)
    rzecz jasna pamieć jest zwalniana po zamknięciu MS
    być może problem pojawia się po zminimalizowaniu do trey'a lecz nie jestem pewien
    to jeden z HC na którym problem występuje

Kod:
    MailShare[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];
    Upload dla: p2m.net.pl

i niestety występuje na całym upie [na każdym parcie]

MS: 2.1.2
    .NET Framework v 3.5

Captain America jest offline

Domyślnie

Problem pamięci (u mnie także zużycia procesora) występuje, też nad tym pracujemy.

Nade wszystko, problem z pamięcią i prockiem pojawia się na następujących skrzynkach:
    mail.ru, bol.com.br i czymś jeszcze (wypadło mi z głowy teraz).

Ale nie masz jakiś problemów z użytkowaniem komputera z tego powodu?
    Czy przy innych upach też tak masz?

Dzięki za info!

Tester janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute
    janst jest offline

Wink

jak mam takie zużycie pamięci to samo przez się oznacza niezłe spowolnienie kompa nie wiem jakie wartości mógłby Ms osiągnąć na większej niż 1 GB pamięci
    tam są 3 mail.ru 3 bol.com.br
    z każdego mail.ru dawało się wyciągnąć 2 MB/s (preferuje je)
    pewnie efekty się nakładają
    tylko nie spodziewałem się tego typu problemów
    na razie ściągam tylko to i nie mam porównania

+ Odpowiedz na ten temat

Użytkownicy którzy przeczytali ten temat : 3

You do not have permission to view the list of names.

Uprawnienia