+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: Wystąpił problem z aplikacją MailShare.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za

Member hubert9h is an unknown quantity at this point
    hubert9h jest offline

Domyślnie Wystąpił problem z aplikacją MailShare.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za

Witam mam taki problem że mailshare nie chce mi się uruchomić. Mam frameworka 3.5, kasowałem całego tasksa(i każdy plik z osobna), jestem zalogowany jako administrator i nic nie pomaga.
    Oto kod błędu :EventType : clr20r3 P1 : mailshare.exe P2 : 0.0.0.0 P3 : 4e765d84P4 : system.configuration P5 : 2.0.0.0 P6 : 4889de74 P7 : 1a6
    P8 : 136 P9 : ioibmurhynrxkw0zxkyrvfn0boyyufow
    Wyświetla się on podczas podłączania do serwer aktualizacji.

VIP Piecyk is an unknown quantity at this point
    Piecyk jest offline

Domyślnie

Wejdz w task, otwórz settings za pomocą notatnika i zmień AutoUpdate z True na False

hubert9h jest offline

Domyślnie

Było już ustawione na false :/

Tester janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute janst has a reputation beyond repute
    janst jest offline

Domyślnie

jakaś zapora lub antywirus ?

jak chcesz to śrubuj zmienić na True (może to coś da ale nic nie gwarantuje)

hubert9h jest offline

Domyślnie

Wyłączyłem avasta, próbowałem zmieniać na true. Nadal nic Dodam że mam xp professionala z sp3 bo zapomniałem o tym wspomnieć w opisie. Jest jakiś program zastępczy jakby dla mailshare'a ? do ściągania z forum p2m.net?
    Ostatnio edytowane przez hubert9h ; 17.12.2011 o 13:56

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

Zastanów się jakich programów używasz, co ostatnio instalowałeś, które mogą utrudniać połączenie z internetem.
    Programy do proxy, do podmiany IP itp.
    Bo rozumiem, że program działał wcześniej poprawnie.

- wyłączyć zaporę
    - antywirusa
    ale tylko w celach testowych, bo to raczej nie ich wina

jak nadal będzie bez rezultatów
    to proszę odinstalować poprawnie program

pobrać najnowszą wersje stąd www.mailshare.pl/ms/MailShare.exe
    i zainstalować tylko w innym folderze niż stary, najlepiej w jakimś nowo stworzonym
    po tym proszę dać znać

hubert9h jest offline

Domyślnie

Od początku mi nie działa :/ Próbowałem deinstalacji i instalacji na innej partycji (czyściłem rejestry) nic nie pomaga

LL
    Admin LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute LL has a reputation beyond repute
    LL jest offline

Domyślnie

Czyli mailshare nigdy Ci nie działał?

Tutaj nie chodzi o samą kwestie instalacji czy deinstalacji, ale o właściwy plik exe.
    W tym linku, który Ci podałem jest najnowsza wersja i ważne, żebyś ją zainstalował, a innej żeby nie było zainstalowanej.

A czy zastanawiałeś się nad programami mogącymi ograniczać bądź uniemożliwiać połączenie internetowe?
    Sprawdź czy poprawnie działa Ci Internet Explorer, czy ładuje się na nim nasza strona, czy nie masz ustawionego tam proxy.

hubert9h jest offline

Domyślnie

Tak nigdy nie działał. Wykasowałem zainstalowałem od nowa zgodnie z sugestią, ale nadal ten sam błąd. Nie mam nic poinstalowane co mogłoby ograniczać połączenie. Explorer działa poprawnie

LL
    LL jest offline

Domyślnie

Sprawdzałem u siebie na xp i wszystko działa poprawnie
    , nigdy nikt nie zgłaszał takiego problemu.

Wiem, że kiedyś był błąd z aktualizacjami, ale dotyczył interfejsu,
    dlatego kazałem Ci pobrać tą wersje z linku co dałem.

Mówisz, że masz frameworka 3.5 więc wszystko się powinno załadować poprawnie.

Próbowałaś wyłączyć zaporę, antywirusa naraz i przetestować?

spróbuj sprawdzić na jakimś innym komputerze jak masz w domu.

Nie wiem już co Ci napisać,
    ja na przykład miałem podobnie, ale miałem proxy ustawione w systemie i się waliło, wyłączyłem i było ok.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni