u mnie z seznamem nie ma problemów zadnychnawet jak błedy wywala to przełacza mirror i upa dalej bez
Testowalem Ms, dałem do metody 15 Kont seznama i stwierdzilem ze uploadu trzeba doglądać i nie zostawiac go bo wyskakują błędy na kontach seznam i w tym momencie trzeba zatrzymac caly upload i go potem wznowic zeby szlo dalej :/
u mnie z seznamem nie ma problemów zadnychnawet jak błedy wywala to przełacza mirror i upa dalej bez
tak zgadza sie przełacza ale na tym koncie pozostaje Błąd i do niego nie wroci i w momencie kiedy na kazdym juz wywali bvlad to przestaje sie wysylac bo niema z czego i dlatego trzeba dac stop a potem wznowic i rusza dalej
ja mam 20 kont i jak te błedy zaczynaja wyskakiwac to nie wczesniej jak po wysłaniu sporej liczby gb wiec wymieniam na nowe i po problemie
a powodem tego pewnie bedzie dobrze znany z mh bład :przepełnienia skrzynki seznam
pewnie zapisuje kopie robocze wszystkich wysłanych wiadomosci i dopiero bo wylogowaniu i zalogowaniu czysci ten folder![]()
LHP dokladnie tak jest. Tak wiec najlepiej wysylajac z seznama miec spora ilosc skrzynek jak sie chce duzo wyslac zeby nie trzeba bylo zagladac czy aby upload nie stoi