tak, ta sytuację moge równiez potwiedzic, raz tak miałem
tak się zdarza, nie wiem czy to jest naprawione czy nie, że jak mi się coś skończy pobierać czy wysyłać to znikają z listy pozostałe, po restarcie programu wracają...
tak, ta sytuację moge równiez potwiedzic, raz tak miałem
mi się to zdarza za każdym razem...
to jest gorsze niż jak się pobiera 4 gb danych i jeden segment nie działa co właśnie tak mam...
u mnie to samo, ale na samo ściąganie nie ma to wpływu - w pasku statusu widać, że nadal ściąga, więc czekam aż dociągnie segment i res ms'a - mała niedogodność, ale program wciąż funkcjonalny (mimo to, mam nadzieję, że będzie to poprawione w przyszłych wersjach)
konfig:
win xp sp1 (32bit), net framework 3.5 SP1
A oto jak to wygląda:
Opis błędu:
System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
w XPTable.Models.Table.OnPaintCell(PaintEventArgs e, Int32 row, Int32 column, Rectangle cellRect)
w XPTable.Models.Table.OnPaintRow(PaintEventArgs e, Int32 row, Rectangle rowRect)
w XPTable.Models.Table.OnPaintRows(PaintEventArgs e)
w XPTable.Models.Table.OnPaint(PaintEventArgs e)
w System.Windows.Forms.Control.PaintWithErrorHandling(PaintEventArgs e, Int16 layer, Boolean disposeEventArgs)
w System.Windows.Forms.Control.WmPaint(Message& m)
w System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)