+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: znikają z listy upki

Member kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold
    kavillock jest offline

ok znikają z listy upki

tak się zdarza, nie wiem czy to jest naprawione czy nie, że jak mi się coś skończy pobierać czy wysyłać to znikają z listy pozostałe, po restarcie programu wracają...

Admin qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute qujot has a reputation beyond repute
    qujot jest offline

Domyślnie

tak, ta sytuację moge równiez potwiedzic, raz tak miałem

Member kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold kavillock is a splendid one to behold
    kavillock jest offline

Domyślnie

mi się to zdarza za każdym razem...
    to jest gorsze niż jak się pobiera 4 gb danych i jeden segment nie działa co właśnie tak mam...

Donator Weird is a glorious beacon of light Weird is a glorious beacon of light Weird is a glorious beacon of light Weird is a glorious beacon of light Weird is a glorious beacon of light
    Weird jest offline

Domyślnie

u mnie to samo, ale na samo ściąganie nie ma to wpływu - w pasku statusu widać, że nadal ściąga, więc czekam aż dociągnie segment i res ms'a - mała niedogodność, ale program wciąż funkcjonalny (mimo to, mam nadzieję, że będzie to poprawione w przyszłych wersjach)

konfig:
    win xp sp1 (32bit), net framework 3.5 SP1

A oto jak to wygląda:

Opis błędu:
    System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
    w XPTable.Models.Table.OnPaintCell(PaintEventArgs e, Int32 row, Int32 column, Rectangle cellRect)
    w XPTable.Models.Table.OnPaintRow(PaintEventArgs e, Int32 row, Rectangle rowRect)
    w XPTable.Models.Table.OnPaintRows(PaintEventArgs e)
    w XPTable.Models.Table.OnPaint(PaintEventArgs e)
    w System.Windows.Forms.Control.PaintWithErrorHandling(PaintEventArgs e, Int16 layer, Boolean disposeEventArgs)
    w System.Windows.Forms.Control.WmPaint(Message& m)
    w System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
    w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

+ Odpowiedz na ten temat